ALGEMENE VOORWAARDEN

Welkom op de webshop van Mijnkadootje.be!

We helpen je met plezier bij het maken van een gepersonaliseerd geschenk voor elke gelegenheid.
Heb je vragen, aarzel niet de klantendienst te contacteren via info@mijnkadootje.be.

MIJNKADOOTJE – Gentsesteenweg 41 – 8500 Kortrijk – België
BTW : BE-0669.586.347

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw of 6% btw (bij voeding) en exclusief verzendkosten.

Contactgegevens

Handelsadres en winkel (hieronder gevolgd door “we”, “wij”, “ons” of “onze”) is geregistreerd op Gentsesteenweg 41, 8500 Kortrijk, onder BTW nummer BE-0669.586.347 op naam van Stukdruk VOF.
Bezoek of afhaling van kadootjes kan ook op dit adres.
Bij verdere vragen, gelieve contact op te nemen via info@mijnkadootje.be of op het nummer 0032 (0)470 94 53 82

Accountgegevens

Je account bij Mijnkadootje.be is geschikt voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik en kan niet overgedragen worden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de geheimhouding van toegangsgegevens tot deze webshop. Mijnkadootje.be en zaakvoerder kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van jouw logingegevens; en directe of indirecte schade ten gevolge van onbevoegd gebruik van uw account door derden. Het is raadzaam om regelmatig je wachtwoord bij te werken.

We verzamelen gegevens die door jou worden verstrekt zoals je e-mailadres en wachtwoord wanneer je je registreert als nieuwe klant, alsook bestelgegevens, foto’s en teksten wanneer je een bestelling plaatst. Je e-mailadres wordt gebruikt ter bevestiging van bestelling, voor het aanleveren van proefdrukken of bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Het is ook mogelijk dat we je contactgegevens verzamelen als je meedoet aan bepaalde acties of bij het geven van een review bij een product, of wanneer je jouw gegevens invult voor het ontvangen van de nieuwsbrief om u verder op de hoogte te stellen van eventuele aanbiedingen, nieuwigheden, … .

Bestellingen

Bestellingen worden steeds verwerkt na ontvangst van betaling.

Bestellingen mogen door ons worden geannuleerd zonder opgave van reden, of wanneer het vermoeden bestaat dat de bestelling niet correct zal verlopen vanuit de kant van de koper.

Online ontwerpen

Bij veel kadootjes kan je zelf online je ontwerp maken. Wat je hebt ontworpen en besteld, wordt ook op die manier gedrukt. Komen we tijdens het behandelen van je bestelling toevallig een typfoutje tegen, dan corrigeren we deze. Zien we ze niet per toeval, dan kan een herdruk achteraf ook niet op onze kosten worden gemaakt. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om tijdens het ontwerpen van teksten, ontwerpen en foto’s alles goed na te kijken op eventuele fouten.

Proefdrukken – maatwerk

Bij maatwerk producten wordt door onze ontwerpers steeds een digitaal voorbeeld bezorgd. De door u goedgekeurde proefdrukken worden uiteindelijk ook identiek gedrukt.
Zijn er na levering nog fouten ontdekt i.v.m. schrijfwijze, plaatsing van foto’s, foto’s zelf, … , kan dit worden herdrukt mits plaatsen en betaling van een nieuw order en de bijhorende kosten voor verzending en eventuele opmaak van nieuwe herdruk, tenzij onderling anders overeengekomen.

Bij het drukken van stickers wordt steeds het formaat van de sticker aan je doorgegeven volgens de informatie die we van jou hebben ontvangen.
Is dit formaat uiteindelijk na druk en/of levering toch niet goed bevonden, dan kunnen we ze herdrukken mits plaatsen en betaling van een nieuw order en de bijhorende kosten voor verzending en eventuele opmaak van nieuwe herdruk, tenzij onderling anders overeengekomen.

Onze voorbeelden mogen op geen enkel moment en op geen enkele manier zonder onze schriftelijke goedkeuring aan derden worden doorgegeven op straffe van schending van auteursrechten. Inbreuk hierop zal leiden tot gerechtelijke vervolging.

Aangeleverde bestanden

Voor een goede en kwalitatieve afwerking van je bestelling is het belangrijk dat we over voldoende scherpe foto’s beschikken in een hoge resolutie.
Deze kan u steeds doorsturen via uw bestelling of, indien te groot, via externe upload websites (tip: makkelijk en gratis: www.wetransfer.com).
Bij het aanleveren van de bestanden geef je ons automatisch een niet-exclusieve, wereldwijde en royalty-vrije licentie waarbij het materiaal door ons gekopieerd, opgeslagen, getoond en verzonden mag worden.
Je garandeert dat je je ten opzichte van de onderneming niet zal beroepen op je morele rechten van vaderschap en integriteit met betrekking tot de door jou geplaatste foto’s, en garandeert op die manier dat Mijnkadootje.be elk auteursrechtelijk beschermd materiaal efficiënt kan kopiëren, opslaan, tonen en verzenden, hierbij rekening houdend met de gangbare manier van werken binnen de sector. Jouw foto’s en bestanden worden op geen enkele manier gebruikt om commercieel te distribueren.
Dit voor zover het nodig is om onze diensten te vervullen, welke omvatten, maar niet zijn beperkt tot het produceren van jouw bestelling, het onderhoud en de ontwikkeling van de webshop en het (al dan niet digitaal) voorstellen van de producten aan klanten als visueel voorbeeldmateriaal.
Indien je niet instemt met het gebruik van jouw aangeleverde bestanden en coördinaten (zijnde namen, datum, …) dien je dit onmiddellijk bij jouw bestelling en vóór betaling op te geven.

Betaling

Je kan steeds makkelijk betalen via overschrijving, Paypal, Bancontact en iDEAL.
We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele problemen bij de aanbieders van betaaldiensten.
Jouw betalingsgegevens zijn strikt privé, en worden voor geen enkele andere toepassing gebruikt dan het verwerken van je bestelling.
We maken gebruik van Mollie, één van de hoofdspelers in veilige online betaling.

Prijzen en facturatie

Alle prijzen worden inclusief BTW weergegeven.
Facturatie voor intracommunautaire levering is mogelijk naar een Europese firma met geldig BTW nummer.
U kan steeds een factuur van uw order bekomen.
Op voeding geldt 6% BTW, op alle andere producten 21% BTW. Postzegels zijn vrij van BTW.

Verzending

Voor het leveren van de pakketten doen we beroep op Bpost of DPD, welke op het moment van verzending de beste service biedt.
De tarieven kan u bekijken bij de uitgebreide “FAQ” pagina.
Pakketten laten we leveren in een afhaalpunt in je buurt of thuislevering, afhankelijk wat je bij je bestelling hebt gekozen.
Wordt en bestelling niet afgehaald in het afhaalpunt, of wordt er meermaals thuis aangeboden als je niet thuis bent, dan stuurt de koerier dit terug naar ons.
Hierop komt een toeslag van € 4,50 voor een retour naar ons. Deze wordt, samen met een tweede verzendkost om het pakket opnieuw te versturen, ook doorgerekend naar de klant.

We doen ons uiterste best om alle producten zo veilig en stevig mogelijk te verpakken.
Mijnkadootje staat niet garant voor de leveringstermijnen van de koeriers. Levering is (in België) meestal binnen 24u na verzending. Door omstandigheden bij koeriers (weersomstandigheden, piekmomenten of andere onvoorziene omstandigheden) is er eventuele vertraging mogelijk. Hierop heeft ook Mijnkadootje geen vat.

Bijgevolg kunnen beschadigde, vernietigde of niet aangekomen pakketten niet worden terugbetaald en kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen onderweg.

Eventuele herdruk is mogelijk in onderling overleg.
Elk pakket krijgt een volgcode. Je kan deze tot 2 weken na bestelling opvragen.

Verzending gebeurt in normale omstandigheden binnen 2 – 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Indien deze termijn door omstandigheden (verlofperiode, onvoorziene omstandigheden, stockbreuk, …) niet haalbaar is, dan brengen we je ook op de hoogte.

Herroepingsrecht

Op gepersonaliseerde producten is geen herroepingsrecht mogelijk. Alles wordt volgens wens van de klant en op maat gepersonaliseerd.

Bij kadootjes zonder personalisatie (presentatiestukken, decoratie, …) is herroepingsrecht wel van toepassing.

Niet-gepersonaliseerde aangekocht via de webshop van Mijnkadootje kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden.

Wij vragen je ook om binnen de 5 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat je een product wenst terug te sturen of te ruilen.
De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling of terugzending indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

Auteursrechten webshop

Foto’s, teksten, ontwerpen en inhoud op deze webshop mogen niet zonder onze schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedistribueerd of opgeslagen voor persoonlijke en/of commerciële doeleinden, op straffe van gerechtelijke vervolging wegens schending van auteursrechten.

Ontvangst goederen

In de gevallen waarin de wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen geen toepassing vindt, is de volgende regeling van toepassing: door de in ontvangstname of het meenemen van de goederen erkent de koper uitdrukkelijk dat de koopwaar beantwoordt aan zijn bestelling en vrij is van enig zichtbaar gebrek. Andere gebreken moet de koper binnen 7 kalenderdagen na het ontdekken ervan aan de verkoper schriftelijk en met bijvoeging voldoende beeldmateriaal melden.
Is de termijn van 7 kalenderdagen verstreken, dan kan een order opnieuw gedrukt worden tegen het gangbare proces van herplaatsen van de bestelling en betaling van de bestelling met de bijhorende verzendkosten en eventuele andere kosten gepaard gaand aan uw order, tenzij anders afgesproken.

Onvoorziene omstandigheden

Mijnkadootje kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden, breuken en problemen buiten onze mogelijkheid om; met name natuurrampen, stakingen, sterfgevallen, ziekte, machinebreuk, nalatigheid transportdienst, … . We kunnen hierbij niet verantwoordelijk worden gesteld voor laattijdige, foutieve, gebrekkige of niet levering.

Klachten

In geval van klachten kan u zich steeds wenden via info@mijnkadootje.be of telefonisch via +32 (0)470 94 53 82
We helpen u zo goed we kunnen.

Geschillen

In geval van geschillen zijn uitsluitend het vredegerecht van het kanton of de rechtbanken van het arrondissement van onze bedrijfszetel, zijnde Kortrijk, bevoegd, tenzij de wet dwingend anders voorschrijft.

Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van deze Algemene Voorwaarden. Het betekent ook automatisch vrijwaring van alle gekoppelde personen en instanties aan Mijnkadootje.be tegen elke vorm van verlies, uitgave, schade en kosten tengevolge van een schending van deze overeenkomst of account  bij verkeerdelijk gebruik door jezelf of door derden.

Cookies

De webshop maakt gebruik van cookies. Hiermee wordt anoniem het surfgedrag van bezoekers en klanten opgevolgd om de webshop beter, makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken.
De melding ontvang je op jouw scherm, en kan je verder zelf instellen, aanvaarden of weigeren.
Een minimum aan cookies is noodzakelijk voor de functionaliteit van de webshop. Hoe minder cookies worden ingesteld, hoe minder functioneel de shop voor jou kan werken.

[]