10.000-en tevreden klanten
ontwerp zelf online
verstuurd in 2-5 werkdagen

Terug naar school! Check onze nieuwe trendy rugzakjes met naam

ALTERNATIEF VOOR DOOPSUIKER

ALTERNATIEF VOOR DOOPSUIKER

Zwanger? Gefeliciteerd! Wellicht zijn jullie nu ook volop op zoek naar hippe geboortekaartjes en originele doopsuiker.

Dé trend op vandaag is een combinatie van traditionele suikerbonen gecombineerd met een hip alternatief voor doopsuiker. De suikerboon, zoals iedereen ze kent, is al in heel wat hippe kleuren verkrijgbaar. Hierdoor vormt dit in combinatie met een transparant doopsuikerdoosje of snoepzakje een prachtig detail in je doopsuikerpakket.

Echter wordt er meer en meer de voorkeur gegeven aan het kiezen van hoofdzakelijk bruikbare bedankjes en dus een alternatief voor de doopsuiker.

veelgestelde vragen over doopsuiker

Wanneer doopsuiker bestellen?
Hoeveel doopsuiker voorzien?
Wat geef ik aan mijn collega’s?
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Alternatief doopsuiker
Doopsuiker jongens
Doopsuiker meisjes
Doopsuiker kinderen

Goedkope doopsuiker
Wat zet je op een geboortekaartje?
Doopsuikerwinkel Kortrijk
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Doopsuiker ideetjes

Hieronder geven we alvast enkele ideetjes en inspiratie voor originele doopsuiker en alternatieve bedankjes.

Een houten flesopener met naam is een topper om je geboortepakket mee af te werken. Een blijvend bedankje die zowel als doopsuiker voor jongens als voor meisjes kan gebruikt worden. In vele gevallen worden de flesopeners gekozen door, of voor, de mannen die op bezoek komen.

De flesopener kan zowel rechtstreeks bedrukt worden met naam, of voorzien worden van haarscherpe gravure.

Kies een standaard lettertype, of ga voor jullie eigen lettertype en/of extra figuurtje, zodat alles mooi samen past bij het geboortekaartje.

Flesopener met naam - Flesopener hout met naam als originele doopsuiker

HOEVEEL DOOPSUIKER VOORZIEN?

Van veel klanten krijgen we de vraag: “hoeveel doopsuiker moeten we voorzien?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen: hoeveel geboortekaartjes zal ik voorzien? En hoeveel mensen nodig ik uit voor de babyborrel of bij ons thuis? Meestal is het aantal bedankjes sterk afhankelijk van het aantal geboortekaartjes en het aantal mensen die jullie uitnodigen.

Voorbeeld:

Heb je 100 geboortekaartjes, voorzie dan best een 80 à 100-tal bedankjes.
Heel vaak gaan jullie ouders ook kaartjes uitdelen aan collega’s of beste vrienden en krijg je uit onverwachte hoek ook een mooi kraamcadeau. Een doopsuikertje als bedanking is dan zeker zo aangenaam.

Meestal wordt 1 doopsuikergeschenkje per volwassen koppel gerekend, en 1 geschenkje per kindWat we ook vaak zien is dat er voor dichte familie en vrienden specialere doopsuiker wordt voorzien.

Enkele tips

1/ Collega’s

Denk ook aan de collega’s. Heb je/werk je in een kleinere firma? Dan kan je makkelijk voor alle collega’s een kadootje voorzien. Ben je actief in een groot bedrijf met vele tientallen werknemers, dan is dat al wat moeilijker. Wat bij grotere bedrijven vaak gedaan wordt is 1 geboortekaartje op een zichtbare plaats zetten voor het bedrijf of de afdeling, en 1 grote snoeppot met losse suikerbonen of snoepjes.

In tijden van Corona raden we wel aan om i.p.v. een snoeppot met losse snoepjes te voorzien, deze te verpakken in een budgetvriendelijk transparant snoepzakje of half-doorzichtige pergamijnzakjes.

2/ Dichte familie en vrienden

Het aanbod aan originele doopsuiker is onmetelijk groot, zowel online als via winkels. Vaak is het kiezen van leuke geschenkjes hierdoor ook erg moeilijk geworden.

Wat heel vaak gedaan wordt is om dichte vrienden en familie een bedankje te geven dat net dat ietsje meer mag zijn. Een flesje geurstokjes, flesje gin, limoncello, Cava of andere drank, … . Kortom, een kadootje met een iets grotere waarde. Zeker in tijden van Corona heb je niet de grote massa ineens over de vloer, en kan je perfect geven wát je wil en aan wie je wil.

3/ Meter en peter cadeau

Naast een doopsuikertje krijgen de meter(s) en peter(s) van jullie spruit vaak ook nog een mooi aandenken, al dan niet in de stijl van het geboortekaartje. Een leuk meter en peter cadeau voor in de woonkamer om uit te stallen, een mooie grote fles wijn of Cava gepersonaliseerd met een eigen etiket in de stijl van het geboortekaartje, … . Je kan het zo gek niet bedenken!

4/ Bijbestellen

Merk je dat je te weinig doopsuiker hebt voorzien? Geen probleem! Bijbestellen is altijd mogelijk. We hebben van de meeste producten steeds voldoende voorraad, zowel in onze drukkerij als onze fysieke doopsuikerwinkel in Kortrijk. Je kan dus steeds makkelijk op de webshop of in de winkel bijbestellen. Laat het best wel voldoende op voorhand weten, zodat we je producten kunnen reserveren.

We houden ook steeds voldoende lange tijd je eerste ontwerp bij, zodat we snel aan de slag kunnen bij extra bestellingen.

veelgestelde vragen over doopsuiker

Wanneer doopsuiker bestellen?
Hoeveel doopsuiker voorzien?
Wat geef ik aan mijn collega’s?
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Alternatief doopsuiker
Doopsuiker jongens
Doopsuiker meisjes
Doopsuiker kinderen

Goedkope doopsuiker
Wat zet je op een geboortekaartje?
Doopsuikerwinkel Kortrijk
Hoeveel suikerbonen per doosje?