SHOP NU JE ORIGINELE COMMUNIEBEDANKJES – CODE “COM5” = 5% KORTING VANAF € 50

Communie bedankjes

Bruikbare én originele Communiebedankjes en lentefeest bedankjes.

ONTWERP

Geef al je wensen door, plaats je bestelling en ontvang jouw maatwerk ontwerpje per mail door onze ontwerpers! Deze kan je nog naar wens laten aanpassen.

Communie bedankjes

Bruikbare én originele Communiebedankjes en lentefeest bedankjes.

ONTWERP

Geef al je wensen door, plaats je bestelling en ontvang jouw maatwerk ontwerpje per mail door onze ontwerpers! Deze kan je nog naar wens laten aanpassen.

Communiebedankjes en Lentefeest bedankjes

Maak zelf je mooiste bedankjes voor Communie!

Een Communiefeest of Lentefeest van je zoon of dochter is een mijlpaal in hun leven. Het is een jarenlange traditie dat vrienden, familie, schoolvriendjes, … op deze dag een origineel bedankje en foto geven op als blijvend aandenken.

Kies uit de vele tientallen leuke bedankjes uit onze webshop, en ontwerp ze makkelijk zelf online. Hulp nodig? Dan zijn wij er ook om je te helpen!

Honing met naam - Honingpotje met naam - Origineel communiebedankje en lentefeest bedankje

Originele én bruikbare bedankjes.

Alles samengeteld loopt een Communiefeest en Lentefeest wel op. Het is dan ook een (logische) trend om een bruikbaar bedankje te geven die toch enige tijd gebruikt kan worden. Niets zo zonde als iets geven dat kort nadien weggegooid wordt. Kies tussen onze vele originele Communiebedankjes en Lentefeest bedankjes voor zowel jongens als meisjes. Ook kunnen leuke bedankjes voor mannen en voor vrouwen gekozen worden.

 

Communie 2021 / Vormsel 2021 / Lentefeest 2021

2020 was een raar jaar, en 2021 ligt ook in het verlengde hiervan. Grote feesten zijn er momenteel nog niet, en liggen nog niet voor de komende maanden in het verschiet. De eerste geruchten lopen ook al dat Communie en Vormsel in 2021 pas in het najaar zullen doorgaan.

Wanneer bestel ik best mijn communiebedankjes?

Dat vraag je je natuurlijk wel af! En dat kan op elk moment.
Ook vorig jaar zijn Communies en Vormsels uitgesteld naar augustus, september en oktober, en werden toch zeer veel kadootjes uitgedeeld.

De trend vorig jaar was dat er zekerheidshalve geen datum wordt vermeld, en ook dit jaar raden we dit aan. Zo kan je de bedankjes uitdelen wanneer het mag, of wanneer dit het beste voor jullie uitkomt. Wil je een bedankje om te eten (bv. Nutella met naam, of honing met naam), vraag dan steeds naar de houdbaarheidsdatum van onze huidige voorraad. Doorgaans is deze meerdere maanden!

Cadeau voor meter, peter, oma en opa

Ook meter, peter en grootouders mogen die dag eens in de bloemetjes worden gezet! Bekijk al onze leuke en originele fotocadeau’s als aandenken van het Communiefeest, Vormsel of Lentefeest van je zoon of dochter.

 

Nog vragen of Communiefeest tips nodig? Kijk dan snel even naar onze “inspiratie” pagina

Op zoek naar hippe en trendy communiekleding? Bezoek de winkel of webshop van onze partner Artex Fashion. Je wordt er zeer persoonlijk en met kwalitatieve communiekledij geholpen!

[]