Geboorte

De leukste en meest originele doopsuiker online, kraamcadeaus, geboortekaartjes, cadeau om meter te vragen en peter te vragen, geboortegeschenken en zo veel meer!
Beleef dit unieke moment ten volle, en geniet van unieke doopsuiker en geboortegeschenken op maat en naar jullie wens.

De leukste en meest originele doopsuiker online, kraamcadeaus, geboortekaartjes, cadeau om meter te vragen en peter te vragen, geboortegeschenken en zo veel meer!
Beleef dit unieke moment ten volle, en geniet van unieke doopsuiker en geboortegeschenken op maat en naar jullie wens.

Maak online de mooiste geboortekaartjes

Een geboortekaartje moet 100% persoonlijk zijn, want jullie kleintje is uniek! Kies daarom de stijl, kleuren en vormgeving van je geboortekaart zelf. Neem vooral de tijd hiervoor! Via eenvoudige filters op de website kan je de stijl en thema van je kaartje kiezen. In de online editor maak je in 1-2-3 een eigen versie van jouw kaartje aan. Het leuke is dat je meteen resultaat ziet op het scherm! Kies een bijpassende enveloppe en toffe sluitzegel in dezelfde stijl en alles is klaar om in de bus te vallen!

Honing met naam - Honingpotje met naam - Origineel communiebedankje en lentefeest bedankje

Originele geboortekaartjes vind je bij Mijnkadootje

De geboorte van je kindje is een heel bijzonder moment. Je wil het dan ook op een heel bijzondere wijze bekendmaken aan vrienden en familie. Jongen of meisje? Bij Mijnkadootje vind je ongetwijfeld een uniek geboortekaartje voor jullie zoon of dochter.

In de zoektocht naar een leuk geboortekaartje, is het vooral van belang om trouw te blijven aan je eigen stijl en te kiezen voor topkwaliteit. Uiteraard is ook de snelle levering van je hippe geboortekaartjes een must. Een kaartje met foto is ook altijd een origineel idee!

Luxe folie op je geboortekaartjes

Laat je geboortekaartje schitteren met afwerking in goud-, zilver of koperfolie! Een motiefje op je kaartje of de naam van jullie kindje in glanzende foliedruk maakt echt het verschil. De folie geeft een heel feestelijke touch aan een geboortekaartje voor zowel een meisje als een jongetje! Geniet van de vele leuke reacties die je zal krijgen na het versturen van jullie mooie geboortekaartjes.

Geboortekaartjes in speciale vormen

Originele geboortekaartjes springen er niet alleen uit qua afwerking, maar ook qua vorm. Een geboortekaartje in de vorm van een tipi of in de vorm van een wolkje? Een unieke manier om de geboorte van je kindje origineel aan te kondigen! De kaartjes in originele vormen blijven vaak ook extra lang op de kast van de ontvangers staan. Leuk meegenomen!

Geboortekaartjes met diertjes

Een schattig diertje om de komst van jullie kleintje aan te kondigen. De perfecte illustratie voor een lief geboortekaartje! Geboortekaartjes met dieren zijn speels en tijdloos! Bij een bijzonder moment hoort een bijzondere aankondiging. Ga snel aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop! Een geboortekaartje voor een jongen, meisje of tweeling met diertjes, daarmee kom je sowieso schattig voor de dag!

Een proefdruk waarvan je hart sneller slaat

Je hebt je favoriete kaartje gekozen? Super! Dan is het nu hét moment waarop je de naam van je kindje voor het eerst gedrukt zal zien op een proefdruk. Dat is een bijzonder moment! Waarom een proefdruk? Zo kan je de kleuren, papiersoort en afwerking van je geboortekaartje alvast bewonderen en eventueel achteraf aanpassen! Ook eventuele schrijffouten vermijd je door op voorhand het kaartje rustig te bekijken. Zo sta je niet voor verrassingen op het moment zelf.

Jullie proefdruk kan je meteen ophangen bij de geboorte van je kindje. Zo kunnen zelfs de eerste bezoekers het kaartje meteen kunnen bewonderen en ze kunnen natuurlijk jullie dochter of zoon vol liefde adoreren!

Originele doopsuiker bij jouw geboortekaartje

De keuze voor een geboortekaartje is meteen ook bepalend voor de keuze van originele doopsuiker die bij jullie geboortekaartje past. De kleuren, motiefjes en stijl van het geboortekaartje wil je immers ook doortrekken in je doopsuikerpresentatie.

Doopsuikerdoosjes, snoepzakjes en stickers met hetzelfde motief als het geboortekaartje zorgen voor een prachtig geheel. Leuke blikken doosjes of stoffen zakjes in diverse kleuren kan je handig personaliseren met een magneet of badge.
Krijg je een meisje of krijg je een jongen? Iedereen die jullie kleintje komt bewonderen zal in de wolken zijn met dit leuk geschenkjes in diverse vormen én toch leuk samenpassend! Presenteer de doopsuiker in onze presentatie doos met bijhorende presentatie poster, dé eyecatcher thuis of op de materniteit!