Over Mijnkadootje.be

1
ONTWERPEN

Ontwerp zelf online, of kies het kadootje als maatwerk en laat ons het ontwerp voor jou maken.

ONTWERPEN
2
VOORBEELD

Zelf online ontworpen? Dan worden de kadootjes afgewerkt zoals je ze hebt gemaakt.
Gekozen voor maatwerk? Dan sturen we via mail eerst nog een digitaal voorbeeld.

VOORBEELD
3
PRODUCTIE

Na je online ontwerp of goedkeuring van je maatwerk voorbeeld, gaan onze machines aan de slag.

PRODUCTIE
4
VERZENDING

We versturen je pakketje binnen de 2-5 werkdagen. Kort daarna wordt jouw bestelling geleverd.

VERZENDING
FEEST !

Alweer een tevreden klant! 🙂

FEEST !
Mijnkadootje.be: hoe werkt het?

Jouw kadootjes-team 🙂

Mijnkadootje geschenken online - evita

Evita

Evita staat in voor jouw bestelling van A tot Z en zorgt voor de productie van jouw kadootje. Ze verzorgt en controleert alle ontwerpen vooraleer ze worden klaargemaakt.
Daarnaast is Evita de "happy voice" aan de telefoon en email! 🙂

Mijnkadootje geschenken online - melissa

Melissa

Melissa zorgt voor de afwerking van je kadootjes en pakketjes, en doet de laatste controle vooraleer je bestelling wordt verstuurd. Ze helpt jou ook in onze winkel wanneer je jouw bestelling zelf komt afhalen.

Mijnkadootje geschenken online - kenny

Kenny

Kenny is de oprichter en het creatieve brein achter de schermen. Hij zoekt naar de nieuwste kadootjes, de modernste druktechnieken, coole collecties en zo veel meer! Hij staat bovendien in voor het beheer en de marketing voor de webshop.

Boris, de big boy! Met zijn groot printvolume is hij de machine bij uitstek voor het bedrukken van grotere volumes. Kies je jouw geboortebedankjes, Communiebedankjes of huwelijksbedankjes? Dan zal Boris deze met plezier voor jou bedrukken!

Sticky, de allernieuwste druktechniek op de markt! Hij verzorgt al jouw luxe stickerwerk van A tot Z, van prachtige foto’s tot drukken van blinkende folie. Een super kwalitatieve machine die instaat voor het betere stickerwerk. Onze topper, speciaal voor jou in dienst genomen 🙂

Greta, onze pittige tante. Hout, glaswerk, steen, metaal, aluminium, plexiglas, … . Noem maar op! Met haar uiterste precisie en sterke laserstraal bewerkt ze met plezier elk materiaal! Voor haarscherpe gravures van jouw kadootje ben je bij Greta aan het juiste adres.

Pieter de Printer

Pieter bedrukt al jouw kadootjes met haarscherpe precisie. Dit toestel is de beste op de markt wat betreft kwaliteit. Daarom is hij ook onze favoriete machine voor het bedrukken van kaarsen, bedankjes en zo veel meer!

Snoopy de Snijplotter

Een kadootje dat niet zo eenvoudig te bedrukken is? Dan komt Snoopy aan de beurt! Niet elk product is geschikt om te bedrukken door zijn vorm of materiaal, maar willen we je toch gepersonaliseerd aanbieden. Snoopy helpt je graag om zelfs het moeilijkste kadootje toch van eigen naamsticker of tekst te voorzien. Bedankt, Snoopy! 🙂