10.000-en tevreden klanten
ontwerp zelf online
verstuurd in 2-5 werkdagen

Kerst komt er snel weer aan! Shop al jouw trendy Kerstkadootjes

WANNEER DOOPSUIKER BESTELLEN?

WANNEER DOOPSUIKER BESTELLEN?

Je doopsuiker kan je in principe bestellen wanneer je zelf wil. Hoe vroeger je jouw bestelling plaatst, hoe meer zekerheid dat je alles snel in huis hebt.

Zodra het ontwerp van het geboortekaartje en het lettertype vastliggen kan je alle doopsuiker bedankjes makkelijk online bestellen, samen met de bijhorende naamstickers, naamlabels en afwerkingen.

Is het geboortekaartje nog niet klaar, maar weten jullie wel wat jullie graag zien of willen, dan kan je ook de doopsuiker bedankjes reeds bestellen en vervolgens de naamstickers, naamlabels of afwerkingen nadat het design vastligt. Zo ben je zeker dat de kadootjes voor jullie gereserveerd worden. Nieuwe voorraden kunnen namelijk, zeker in tijden van Corona, schaars worden of met lange wachttijden zitten.

Zodra je de bestelling hebt geplaatst gaan jouw kadootjes in reservatie en gaan we aan de slag om alles samen te stellen en op te sturen en/of klaar te maken voor afhaling in onze winkel in Kortrijk.

veelgestelde vragen over doopsuiker

Wanneer doopsuiker bestellen?
Hoeveel doopsuiker voorzien?
Wat geef ik aan mijn collega’s?
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Alternatief doopsuiker
Doopsuiker jongens
Doopsuiker meisjes
Doopsuiker kinderen

Goedkope doopsuiker
Wat zet je op een geboortekaartje?
Doopsuikerwinkel Kortrijk
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Doopsuiker zelf maken?

Dit is de standaard procedure via de webshop. In dit geval wordt alles mooi los meegeleverd en kan je zelf aan de slag om doosjes/flesjes te vullen en met sticker of naamlabel af te werken.
Rechtstreeks bedrukte producten worden uiteraard met opdruk aangeleverd 🙂 Die hoef je dan alleen nog zelf te vullen.

Doopsuiker door ons laten maken?

Bij de doopsuiker bedankjes heb je steeds de optie om het kadootje door ons te laten afwerken. Dit zowel met vulling als met sticker, naamlabel, … . Let hierbij wel op: sommige producten zijn om praktische redenen niet haalbaar om te vullen en als pakket te versturen. Glazen flesjes met een kurkdopje bv. zijn niet geschikt om via verzending gevuld met drank te versturen. De dopjes kunnen tijdens transport namelijk loskomen, en dan komt de inhoud in de ganse doos terecht. Dit wil je niet meemaken 😉
Via afhaling is het uiteraard wel mogelijk om dergelijke flesjes compleet met vulling af te werken.

Doopsuiker komen kiezen?

In onze one-stop-shop in Kortrijk kan je ter plaatse volledig zelf je doopsuikerpakket samenstellen én al onmiddellijk alles meenemen; van doosjes en flesjes tot vulling en afwerking.

Gepersonaliseerde producten, zoals de stickers, naamlabels, specifieke meter en peter cadeaus op maat, … zijn uiteraard nadien op te halen of te versturen. Die volgen kort nadat we jullie design hebben ontvangen, of nadat jullie ons ontwerp hebben goedgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht? Vraag zeker naar de mogelijkheden. Grote kans dat we je kunnen helpen 😉

HOEVEEL DOOPSUIKER VOORZIEN?

Van veel klanten krijgen we de vraag: “hoeveel doopsuiker moeten we voorzien?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen: hoeveel geboortekaartjes zal ik voorzien? En hoeveel mensen nodig ik uit voor de babyborrel of bij ons thuis? Meestal is het aantal bedankjes sterk afhankelijk van het aantal geboortekaartjes en het aantal mensen die jullie uitnodigen.

Voorbeeld:

Heb je 100 geboortekaartjes, voorzie dan best een 80 à 100-tal bedankjes.
Heel vaak gaan jullie ouders ook kaartjes uitdelen aan collega’s of beste vrienden en krijg je uit onverwachte hoek ook een mooi kraamcadeau. Een doopsuikertje als bedanking is dan zeker zo aangenaam.

Meestal wordt 1 doopsuikergeschenkje per volwassen koppel gerekend, en 1 geschenkje per kindWat we ook vaak zien is dat er voor dichte familie en vrienden specialere doopsuiker wordt voorzien.

Enkele tips

1/ Collega’s

Denk ook aan de collega’s. Heb je/werk je in een kleinere firma? Dan kan je makkelijk voor alle collega’s een kadootje voorzien. Ben je actief in een groot bedrijf met vele tientallen werknemers, dan is dat al wat moeilijker. Wat bij grotere bedrijven vaak gedaan wordt is 1 geboortekaartje op een zichtbare plaats zetten voor het bedrijf of de afdeling, en 1 grote snoeppot met losse suikerbonen of snoepjes.

In tijden van Corona raden we wel aan om i.p.v. een snoeppot met losse snoepjes te voorzien, deze te verpakken in een budgetvriendelijk transparant snoepzakje of half-doorzichtige pergamijnzakjes.

2/ Dichte familie en vrienden

Het aanbod aan originele doopsuiker is onmetelijk groot, zowel online als via winkels. Vaak is het kiezen van leuke geschenkjes hierdoor ook erg moeilijk geworden.

Wat heel vaak gedaan wordt is om dichte vrienden en familie een bedankje te geven dat net dat ietsje meer mag zijn. Een flesje geurstokjes, flesje gin, limoncello, Cava of andere drank, … . Kortom, een kadootje met een iets grotere waarde. Zeker in tijden van Corona heb je niet de grote massa ineens over de vloer, en kan je perfect geven wát je wil en aan wie je wil.

3/ Meter en peter cadeau

Naast een doopsuikertje krijgen de meter(s) en peter(s) van jullie spruit vaak ook nog een mooi aandenken, al dan niet in de stijl van het geboortekaartje. Een leuk meter en peter cadeau voor in de woonkamer om uit te stallen, een mooie grote fles wijn of Cava gepersonaliseerd met een eigen etiket in de stijl van het geboortekaartje, … . Je kan het zo gek niet bedenken!

4/ Bijbestellen

Merk je dat je te weinig doopsuiker hebt voorzien? Geen probleem! Bijbestellen is altijd mogelijk. We hebben van de meeste producten steeds voldoende voorraad, zowel in onze drukkerij als onze fysieke doopsuikerwinkel in Kortrijk. Je kan dus steeds makkelijk op de webshop of in de winkel bijbestellen. Laat het best wel voldoende op voorhand weten, zodat we je producten kunnen reserveren.

We houden ook steeds voldoende lange tijd je eerste ontwerp bij, zodat we snel aan de slag kunnen bij extra bestellingen.

veelgestelde vragen over doopsuiker

Wanneer doopsuiker bestellen?
Hoeveel doopsuiker voorzien?
Wat geef ik aan mijn collega’s?
Hoeveel suikerbonen per doosje?

Alternatief doopsuiker
Doopsuiker jongens
Doopsuiker meisjes
Doopsuiker kinderen

Goedkope doopsuiker
Wat zet je op een geboortekaartje?
Doopsuikerwinkel Kortrijk
Hoeveel suikerbonen per doosje?